Zonwering

Bokhorst Zonwering levert u een totale collectie aan zonwering. Wij leveren monteren buitenzonwering, raamdecoratie en rolluiken voor buiten in geheel Friesland en daarbuiten. Ons assortiment bestaat uit de volgende producten: Terrasschermen of knikarmschermen, terrasoverkappingen, markiezen, uitvalschermen, ritsscreens, screens en rolluiken. Hierbij heeft u de keuze uit handbediend, elektrisch (wandschakelaar) of met hand- en wandzender. 

Alle producten zijn aantrekkelijke geprijsd en hebben de beste kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen.

Knikarmschermen


Knikarmschermen zijn het meest populaire type zonneschermen. Zowel in achtertuinen als de voorgevel met een buitenterras worden kikarmschernen door ons gemonteerd. Voordeel van dit type zonwering is de vrije doorloop. Knikarmschermen zijn bij Bokhorst in vele formaten en designs verkrijgbaar. Leverbaar vanaf 3m tot 6,5m met een uitval van max. 3m. Vraag vrijblijvend naar onze prijzen. De knikarmschermen worden geleverd met de merken doeken Dickson en Swela. Deze zijn waterdicht en bestand tegen vlekken. Beschermt tegen UV straling (UV Bestendig) en warmte. Tevens zijn de doeken scheurvast, bestand tegen schimmel en onderhoudsvriendelijk. De doeken zijn leverbaar in alle soorten en kleuren.

zonnescherm.jpeg

Terrasschermen


Terrasschermen levert Bokhorst zonwering in 4 verschillende uitvoeringen. Gemotoriseerde bediening doormiddel van een wandschakelaar of afstandsbediening.

verano-zonwering.jpg

Uitvalschermen


Uitvalschermen zijn leverbaar in 2 uitvoeringen. De ST100 en de grotere ST200. Beide schermen hebben een gesloten cassette systeem, zodat het doek mooi zit opgesloten en beter beschermd wordt tegen weersomstandigheden. Doeken worden geleverd door het Duitse topmerk Swella.

Screens / Ritsscreens


Uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Als u waarde hecht aan uw privacy zijn screens een ideale oplossing. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen. Estate screens zijn leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Bediening handbediening of een motorische bediening met veel meer bedieningsgemak. Klik hier voor een aantal door ons geleverde en gemonteerde screens.

screens.jpg

Rolluiken


Rolluiken zijn beschikbaar in diverse kleuren, type omkastingen en diverse elektrische somfy motoren. De stille uitvoering bied u veel meer comfort aangezien regendruppels en hagelstenen gedempt worden door speciaal anti klank tape. De Estate rolluiken beschikken over borstelgeleiders voor goede stabiliteit, slijtvastheid en vriezen niet vast. Bovendien krijgen de rolluiken gene vieze strepen.

rolluiken.jpeg

 Meer informatie nodig?


Wilt u meer informatie over de garagedeuren en de prijzen die wij aanbieden? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor in Heeg (Friesland). Tijdens een afspraak kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

 

Bokhorst Zonwering Leverancier van: