Carteck garagedeuren

Garagedeuren zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een afsluiting voor de garage. garagedeuren zijn  wat betreft uiterlijk en aanpassing aan de bestaande huisarchitectuur intussen een dominerend element geworden. Of het nu om uw geheel persoonlijke smaak gaat, om u van uw buren te onderscheiden, de garagedeur heeft zich in ieder geval tot een belangrijk vormgevingselement ontwikkeld, wat dankzij de veelzijdige tinten, oppervlakvarianten en beglazingsmogelijkheden ook altijd een individuele touch krijgt. Vervang uw garagedeur door een Carteck sectionaal deur met elektrische aandrijving voor een optimaal comfort.

Naast kwaliteit spelen bij de moderne garagedeuren van Teckentrup ook de veiligheid, het bedieningscomfort en de warmte-isolatie een rol. Kenmerken zoals vinger-klembeveiliging, elektrische aandrijving, bijv. met optionele fotocel en inbraakbeveiliging maken de garagedeuren tegenwoordig tot een standaard, die u niet meer wilt missen. Wanneer een garagedeur ouder dan 20 jaar is, is het risico op schade en ongevallen hoger. Oude veren kunnen slap worden of breken, de garagedeur kan hierdoor plotseling ongecontroleerd omlaag zakken. Het vervangen van de garagedeur is dan noodzakelijk en kan zelfs al binnen een dag voltooid zijn.

Naast de gebruikelijke kanteldeuren worden tegenwoordig vooral sectionaaldeuren gebruikt. Sectionaaldeuren openen loodrecht omhoog en hebben in tegenstelling tot kanteldeuren, die naar buiten omhoog draaien, minder plaats voor en in de garage nodig. Zo kan uw auto direct voor de garagedeur geparkeerd worden. Het uit meerdere, met elkaar verbonden secties bestaande deurblad loopt in zijdelingse rails naar boven. Daarbij verhinderen de doordachte trekveertechniek en de dubbele, verborgen aangebrachte draagkabels aan beide zijden dat de sectionaaldeur omlaag zakt.

Energiebesparing en warmte-isolatie zijn tegenwoordig steeds belangrijker - ook bij garagedeuren. Daarom zijn de Teckentrup sectionaaldeuren 40 millimeter dik en dubbelwandig. Dat beschermt ook de garage tegen kou, dit is zeer praktisch, als de garage gebruikt wordt als werkplaats of hobbyruimte.

CarTeck Sectionaaldeuren

Maak kennis met de CarTeck garagedeuren van Teckentrup en laat u zich door de veelvoud aan mogelijkheden inspireren! CarTeck sectionaaldeuren overtuigen door chique design, comfort en moderne techniek. Enorme keuze en kwaliteitsgarantie: onze sectionaaldeuren bieden veel mogelijkheden met maximale kwaliteit.

 • Alle sectionaaldeuren panelen zijn 40 mm dik!
 • Zeer stabiel en warmte-isolerend 
 • Grote diversiteit in oppervlakken (aflakkwaliteit!)
 • RAL-kleuren naar keuze
 • Trendkleuren tegen een voordeelprijs
 • Diverse beglazingsvarianten in een extreem krasvaste uitvoering 
 • Ook met zij- of ingebouwde loopdeuren

Bij Teckentrup geniet u van oneindig veel vormgevingsmogelijkheden. 

Experimenteer met onze CarTeck-configurator voor garagedeuren en stel virtueel uw individuele sectionaaldeur samen door het combineren van uw eigen smaak, deurtype, deurblad, kleur en oppervlakstructuur. 

Tot uw beschikking staan:

 • Grote diversiteit in oppervlakken (aflak kwaliteit!)
 • RAL-kleuren naar keuze
 • Trendkleur tegen voordeelprijs
 • Diverse beglazingsvarianten in krasbestendige uitvoering

Vertrouw op ons, de garagedeuren van Teckentrup zetten in vele opzichten de nieuwe standaard. Van de vele sectionaaldeur-varianten en oppervlakte-designs, vooraanstaande en gepatenteerde veiligheidsoplossingen en geperfectioneerde beslagtechniek tot intelligente aandrijfsystemen met hoog bedieningscomfort. Vertrouw op de bekwaamheid van dé professional met jarenlange ervaring.

Sectionaaldeur met hoog bedieningscomfort

Ontdek hoe comfortabel de bediening van onze garagedeuren kan zijn, electrische aandrijvingen maken het leven makkelijker. Hiermee opent u uw sectionaaldeur eenvoudig vanuit de auto en behoudt u bij regenachtig weer droge voeten. Onze moderne garagedeur-aandrijvingen openen en sluiten uw nieuwe sectionaaldeur altijd betrouwbaar en ongecompliceerd op een druk op de knop. Met een design-handzender brengt u kleur in het dagelijkse leven!

Inbraakbeveiliging begint bij de garagedeur

Inbrekers willen gemakkelijk en vooral snel een huis binnendringen. Oude garagedeuren maken het inbrekers gemakkelijk om de garage zonder grote moeite binnen te dringen en van daaruit ongestoord door buren of voorbijgangers het woonbereik binnen te komen. Alle deuren zijn leverbaar als inbraakwerende ultvoering conform SKG 2 (ook met aandrijving).

Maximale veiligheid

Geïntegreerde en geraffineerde veiligheidstechniek voorkomt lichamelijk letsel. Alle Teckentrup garagedeuren bieden een maximale veiligheidsstandaard dankzij onder meer de gepatenteerde vingerklembeveiliging, ingrijpbeveiliging aan de zijkant en het meervoudige veersysteem.

Clever renovieren mit CarTeck Garagentoren!

Oud tegen nieuw: garagedeur vervangen

Wanneer uw oude garagedeur aan vervanging toe is, kunt u deze zonder problemen vervangen door een nieuwe moderne sectionaaldeur van Teckentrup. Voor elke situatie zijn er speciale renovatieoplossingen. In slechts een dag verwijdert een gespecialiseerd bedrijf op snelle wijze de oude garagedeur. Onze voordelige renovatiematen zijn speciaal bedoeld voor oude garages. Met de garagedeur configurator kunt u uw garagedeur samenstellen en vooraf bekijken welke deur bij uw woning past.

Heeft u interesse in dit product. Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via ons aanvraagformulier.

Carteck Projecten

WhatsApp Image 2020-10-27 at 12.02.42.jpeg

Cartec L Profilering

cartec L Profilering woningbouw deurtje met Base Aandrijving

 
cartech-sectionaal-garagedeur.jpg

Carteck dubbele sectionaal deur

Gemonteerd in Balk.  Carteck sectionaal garagedeuren gemonteerd met sterke 220 V Becker duw trek aandrijvingen, uitgevoerd met draadloze design wandschakelaars. Bent u ook op zoek naar een sectionaaldeur neem dan contact met ons op.    

 

Configureer hier uw deur

Carteck configurator

Geluidsarme Deurloop

Stabiele rolhouders en deurrollen van speciaal kunststof zorgen voor een betrouwbare, rustige deurloop, zonder een dreunend of klapperend geluid. Verrottingsbestendige afdichtingen bij de latei en de vloer, de beide zijkanten en tussen de secties onderling voorkomen warmteverlies en beschermen tegen weersinvloeden.

Bel mij terug