Teckentrup Bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren of ook Industriedeuren worden in grote magazijnhallen, industriecomplexen of ook productieruimtes ingezet.Overal waar grote openingen gesloten moeten worden. Voor de buitenzone van de hallen worden vaak industrie-sectionaaldeuren of roldeuren gebruikt. Die rollen plaatsbesparend tot onder het plafond, resp. rollen zich achter de latei op. Ook worden schuifdeuren of vouwschuifdeuren vaak ingezet. Die zijn bijzonder geschikt voor extreem grote openingen. In de binnenzone gaat het er ook om, effectief tegen vuurhaarden te beschermen. Bij voorbeeld wanneer verschillende hallendelen van elkaar moeten worden afgeschot. Hier kunnen brandwerende deuren zware schade voorkomen.

Bij industriedeuren komt het vooral op de duurzame functie aan, omdat die vaak met productieprocessen gekoppeld zijn, die bij onderbreking aanzienlijke kosten kunnen veroorzaken. Teckentrup industriedeuren overtuigen daarom dankzij extreme robuustheid en betrouwbare functie.

  •  Extreme robuustheid
  •  Betrouwbare functies
  •  Unieke montagevoordelen
  •  Stille loop
  •  Gebruiksveiligheid
  •  Designgeoriënteerde oppervlakken
  •  Optimale lichtoplossingen
  •  Esthetisch en innovatief

Door het grote aanbod aan deurtypen, zoals de SW, SW 80, SL, SLX en SLW en dankzij de vele uitvoeringsvarianten is er voor elke toepassing een passende industriesectionaaldeur van Teckentrup leverbaar. Behalve de ruimtebesparende, verticaal naar boven lopende deurgeleiding wordt het sectionaaldeursysteem vooral gekenmerkt door de stille loop, het robuuste oppervlak en de ruime keuze aan designs.  Fraaie beglazingen en integreerbare loopdeuren en zijdeuren beantwoorden aan alle individuele eisen. Teckentrup industriesectionaaldeuren zijn er in veel verschillende typen, voor elke bedrijfstoepassing, in verschillende constructiecombinaties en uitvoeringen. 

Dankzij intelligente optimalisering van onze producten kunnen onze deuren eenvoudiger en sneller worden gemonteerd, zonder dat de deur daarbij aan kwaliteit verliest. De vele geprefabriceerde componenten minimaliseren de inbouwtijd, voorkomen fouten en verhogen het rendement.

Zijdeuren / loopdeuren

De extra uitrusting met een bijpassende, drempelvrije zijdeur of een geïntegreerde loopdeur met lage drempel garandeert een ongehinderde doorgang voor personen en kleine transportmiddelen.

Fraaie beglazingen

De beglazingsvormen en -motieven kunnen naar eigen inzicht worden vormgegeven. De grote lichtinval zorgt voor arbeidsvriendelijke omstandigheden.

Desgewenst kunnen er ook gekleurde vullingen, passend bij het profiel, met beglazingspanelen worden gecombineerd. Nieuw: dubbelwandige 5-vaks luchtkamers plaat - de ideale combinatie van isolatie en lichtenval.

Diverse designsRuime keuze aan designs 

Het deurdesign drukt een krachtige stempel op het aanzien van een gebouw. Bovendien kan een deur ook uitstekend het corporate design overbrengen. Met het brede spectrum aan designs, oppervlakken en kleuren kunnen planners en architecten wat betreft creativiteit putten uit ontelbare mogelijkheden en zo hun eigen individuele stijl verwezenlijken.

Comfortabele bedieningComfortabele bediening

De modernste aandrijf- en besturingssystemen zijn optimaal op elkaar afgestemd, kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en eenvoudig worden geprogrammeerd. Handbediende deuren zijn in de fabriek reeds voorbereid voor montage van elektrische aandrijving.

 

 

Teckentrup Projecten

WhatsApp Image 2020-10-27 at 12.02.42 (1).jpeg

Cartec bedrijfs/ industriedeur

Cartec bedrijfs/ industriedeur. Krasvast glas. Micro s profilering met super stille Sommer 380 v aandrijving.

 

VOUWDEUREN VAN TECKENTRUP KLIK HIER

Vraag vrijblijvend naar de prijzen of vraag een vrijblijvende offerte.

Industrie configurator

Bel mij terug