Aandrijvingen | ✓ Garagedeur openen vanuit de auto ✓ Bekijk!

Aandrijvingen

Garagedeuraandrijving: een handig hulpmiddel

Bij Bokhorst Bedrijfs- en Garagedeuren leveren wij nu ook garagedeuraandrijvingen. Met deze speciale aandrijvingen wordt het mogelijk om vanuit uw auto de garagedeur te openen. Dit betekent dat u nooit meer in de regen of de kou uw auto uit hoeft om de garagedeur open te maken. Een handig hulpmiddel dus!

Soorten aandrijvingen

Wij werken met verschillende merken aandrijvingen. Zo leveren wij onder andere aandrijvingen van Hörmann en Sommer. Deze topmerken staan garant voor kwaliteit! Wilt u meer weten over beide merken? Lees dan hieronder verder.

Hörmann aandrijvingen

Hörmann is de Europese marktleider op het gebied van aandrijvingstechniek. Voor dit merk is het belangrijk dat hun techniek uw leven comfortabeler en veiliger maakt. Wilt u meer informatie over de Hörmann aandrijvingen? Bekijk dan onze pagina over Hörmann aandrijvingen.  

Sommer aandrijvingen

Bij het merk Sommer staan veiligheid en ongevallenpreventie centraal. De aandrijvingen van dit merk zijn uitgerust met een betrouwbare techniek. Sommer levert aandrijvingen waarop u kunt vertrouwen! Wilt u meer weten over dit merk? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over Sommer aandrijvingen!

Meer informatie nodig?

Bent u na het lezen van deze tekst overtuigd geraakt en wilt u een garagedeuraandrijving aanschaffen? Neem contact met ons op! Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden. Kom langs op ons kantoor in Heeg. Graag tot dan!